Резултати претраге
 • Период Антика
 • Година/датовање 3. век
 • Материјал бронза, стакло
 • Техника ливење, гравирање
 • Изложен/и Не
 • Период Антика
 • Година/датовање 3-4. век
 • Материјал мермер
 • Техника урезивање, резање
 • Изложен/и Не
 • Период Антика
 • Локалитет Београд
 • Година/датовање 217-218.
 • Материјал бронза
 • Техника ливење
 • Изложен/и Не
 • Период Антика
 • Локалитет Београд
 • Година/датовање крај 2. - прва половина 3. века
 • Материјал полудраги камен
 • Техника фреско, секо
 • Изложен/и Не
 • Период Антика
 • Година/датовање 3. век
 • Материјал лим, златна жица
 • Техника ливење, искуцавање, лемљење, гранулација, резање
 • Изложен/и Не
 • Период Антика
 • Година/датовање средина 3. века
 • Материјал бронза
 • Техника ливење, урезивање
 • Изложен/и Не
 • Период Антика
 • Година/датовање 3-2. век п.н.е.
 • Материјал ћилибар, златни лим
 • Техника ливење, резање, тордирање, искуцавање, филигран, бушење
 • Изложен/и Не
 • Период Антика
 • Локалитет непознато налазиште
 • Година/датовање почетак 4. века
 • Материјал бронза
 • Техника ливење, позлата, урезивање
 • Изложен/и Не
 • Период Антика
 • Година/датовање 4. век
 • Материјал карнеол
 • Техника сечење, полирање
 • Изложен/и Не
 • Период Антика
 • Година/датовање крај 2, средина 3. века
 • Материјал камен
 • Техника клесање, глачање
 • Изложен/и Не
 • Период Антика
 • Локалитет Београд
 • Година/датовање друга половина 3. века
 • Материјал камен
 • Техника клесање, глачање
 • Изложен/и Конак кнегиње Љубице
 • Период Антика
 • Година/датовање 1-4. век
 • Материјал керамика
 • Техника ливење
 • Период Антика
 • Година/датовање 1-5. век
 • Материјал злато, сребро, бакар, бронза, гвожђе
 • Техника ливење, ковање, позлата, емајл
 • Изложен/и Не
 • Период Антика
 • Година/датовање 2-3. век
 • Материјал сребро, бронза, камен
 • Техника ливење, ковање, урезивање, тауширање
 • Изложен/и Не
 • Период Антика
 • Година/датовање крај 3, прва половина 4. века
 • Материјал злато, сребро, полудраги камен
 • Техника ливење, урезивање, глачање
 • Изложен/и Не
 • Период Антика
 • Локалитет Београд
 • Година/датовање 1-4. века
 • Материјал керамика
 • Техника ливење, витло
 • Период Антика
 • Година/датовање 1-5. век
 • Материјал стакло
 • Техника ливење, дување у калуп
 • Изложен/и Не
 • Период Антика
 • Локалитет Ритопек
 • Година/датовање крај 2. – почетак 3. века
 • Материјал сребро
 • Техника ливење
 • Изложен/и Не
 • Период Антика
 • Година/датовање 2-3. век
 • Материјал бронза
 • Техника ливење, цизелирање, урезивање, пунктирање
 • Изложен/и Не
  • алмандин
  • бакар
  • брилијант/и
  • бронза
  • гвожђе
  • гипс
  • дијамант/и
  • дрво
  • електрум
  • златна жица
  • златни лим
  • злато
  • камен
  • карнеол
  • картон
  • керамика
  • кожа
  • кристал
  • лесонит
  • лим
  • малтер
  • мермер
  • олово
  • палисандер
  • памук
  • папир
  • папир озалид
  • паус папир
  • платина
  • платно
  • плиш
  • полудраги камен
  • порцелан
  • рубин/и
  • сафир/и
  • свила
  • слонова кост
  • смарагд/и
  • сомот
  • сребро
  • стакло
  • теракота
  • фото-папир
  • ћилибар
  Close 
  • акварел
  • бакрорез
  • брушење
  • бушење
  • витло
  • гваш
  • глачање
  • глеђосање
  • гравирање
  • гранулација
  • дрворез
  • дуборез
  • дување у калуп
  • емајл
  • златовез
  • инкрустација
  • интарзија
  • искуцавање
  • калуп
  • клесање
  • ковање
  • колорисање
  • лемљење
  • ливење
  • ливење са проламањем
  • литографија
  • литографија
  • моделовање
  • оловка
  • оловка у боји
  • пастел
  • плакат
  • позлата
  • полирање
  • посребрење
  • пунктирање
  • резање
  • резање
  • резбарење
  • рукопис
  • секо
  • сечење
  • скица
  • слободно дување
  • споро витло
  • тауширање
  • темпера
  • тордирање
  • туш
  • урезивање
  • уље на дасци
  • уље на картону
  • уље на платну
  • филигран
  • фотографија
  • фотолитографија
  • фреско
  • хелиогравура
  • хелиографија
  • цизелирање
  • цртеж оловком
  • шивење
  • штампа
  Close